7.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Breaking News: Accident rutier grav în Roșiorii de Vede

Sănătate

Accident rutier in Rosiori de Vede, în apropierea Gării de Est, cu 3 victime, dintre care una blocată. Se intervine cu o mașină de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD.

Actualizare ora 10.54

Accidentul s-a produs in urma cu putin timp, la intersectia strazilor Sf. Vineri si Mihai Bravu. Soferul unui autoturism marca Toyota nu a respectat indicatiile semnului rutier „Cedeaza trecerea” si a intrat frontal in autoturismul care circula regulamentar pe strada Sf. Vineri. In urma accidentului rutier, 3 persoane au fost ranite si transportate la Spital pentru investigatii suplimentare.

Actualizare ora 11.22

2 autoturisme implicate, au rezultat 3 victime, conștiente și cooperante, dintre care una blocată.
Este vorba de 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 49 de ani, cu traumatisme ușoare la nivelul capului și membrelor superioare, preluați de 2 ambulanțe SAJ și una SMURD, pentru a fi transportați la UPU Alexandria.
Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, sablarea carosabilului și îndepărtarea resturilor de caroserie, iar polițiștii au preluat cazul pentru cercetări.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole