20.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img
spot_img

PSD susține creșterea, nu înghețarea economică! – Adrian Gâdea

Sănătate

PSD a propus un buget de stat pentru 2021 care determină și susține creșterea, nu austeritatea și înghețarea economică. Proiecția bugetară realizată de PSD este o premieră postdecembristă, menită să evidențieze faptul că noul PSD are soluții și poate trece peste disputele politice sterile, printr-o atitudine constructivă, responsabilă, pro cetățean.
• PSD susține cu tărie că se poate! Se pot asigura și resurse pentru sănătate, pentru educație, pentru investiții, dar și pentru creșterea impusă de lege a veniturilor, simultan cu redresarea echilibrelor macroeconomice.
• Nu e magie, e pricepere! Și e posibil pentru că PSD a proiectat un buget pentru oameni, nu pentru interese și clientelă politică.
• Spre deosebire de Coaliția Dreptei, PSD propune un buget de dezvoltare, nu de înghețare, un buget care scoate România din cercul vicios al austerității.
• Marele secret al bugetului de stat făcut de PSD este că injectează combustibilul necesar pentru ca motoarele economiei să producă venituri. Nu ai cum să produci venituri suficiente și cu atât mai puțin suplimentare, pentru pensii și salarii, când tu, guvern Cîțu, pui toată economia la congelator și împovărezi zeci de generațiile viitoare prin împrumuturi galopante, fără măsură.
• Prioritățile, în viziunea PSD, pentru bugetul de 374 de miliarde lei al anului acestuia, sunt stoparea crizei sanitare, relansarea economiei, creșterea nivelului de trai.
• PSD susține dezvoltarea economică și apără interesele cetățenilor în comparație cu cei care îngroapă economia României, așa cum „reușesc” să facă, din nefericire, guvernele de dreapta, prin deciziile pe care le iau. PSD invită partidele Coaliției Dreptei să-i plagieze proiectul de buget de stat. Cu sau fără mulțumirile de rigoare. Măcar să ne fie un pic mai bine, nouă, tuturor!
• Toate detaliile bugetului de stat făcut de PSD au fost prezentate public. PSD invită partidele Coaliției Dreptei să-și facă datoria față de români și să adopte urgent măsurile de redresare a economiei propuse de PSD prin proiectul de buget de stat pe anul 2021.

Adrian Gadea, președinte PSD Teleorman

spot_img
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img

Ultimele Articole