7.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Cine răspunde pentru genocidul de la „Matei Balș”?

Sănătate

Lipsa caldurii a obligat cadrele medicale la improvizatii. Au pus in functione o aeroterma si au murit oameni!! Un adevarat dezastru! Oameni care se zbateau intre viata si moarte din cauza pacatosului de coronavirus, suportand in plus, cu stoicism si frigul din saloane din cauza ca edilii de la Capitala nu livreaza agent termic, au ajuns sa moara cu zile. Acest aspect este incalificabil. Un adevarat genocid pentru care trebuie sa raspunda guvernantii de la varful Palatului Victoriei si, evident, primarul general Nicusor Dan, un incompetent. Oamenii mor ca „sobolanii” in spitalele statului roman, un fapt care s-a permanentizat im ultimul timp. Vinovati pentru ceea ce se intampla sunt premierul Citu, ministrul Sanatatii Voiculescu si, cel mai vinovat, Nicusor Dan. Toti ar trebui sa plece. Sa demisioneze. Intelegem pana la un punct faptul ca bucurestenii traiesc in frig in blocurile comuniste. Dar sa lasi spitalele de urgenta in frig, cand stii ca acolo se zbat mii de romani intre viata si moarte, este un adevarat genocid. Cine va fi scos „tap ispasitor”, pentru ca adevaratii vinovati nu au caracter, remuscari si coloana vertebrala sa faca un pas in spate!?… Evident, vor pune tunurile pe vechea mostenire, pe fostul manager Streinu-Cercel, in timp ca adevaratii vinovati vor ramane pe posturile lor.
La „Matei Bals” au murit oameni si apartinatorii sunt sfasiati de durere. In timp ce sobolanii care sunt adevaratii responsabili ne vor duce in continuare spre dezastru: Citu, Voiculescu, Arafat, Nicusor Dan.
De vina pentru dezastrul si genocidul de la „Matei Bals”, evident, in conceptia acestor conducatori iresponsabili, ramane acelasi „PE-SE-DE”!
Demisia, impostorilor! Si nu mai cutezati sa mai puneti incompetenta voastra in spatele unor „amarati” de doctori, asistente, pompieri si …”greaua mostenire”!
Au murit oameni, daca nu stiati!?

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole