14.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

PSD a depus astăzi moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății Vlad Voiculescu. PSD îi cere demisia! – Florin Piper-Savu

Sănătate

PSD a depus azi moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății ”Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea şi viaţa românilor”.

În cele șapte săptămâni de mandat ministrul Vlad Voiculescu a dovedit incoerență, lipsă de profesionalism și de asumare cât nu s-au văzut în ultimii 30 de ani.
Au fost victime omenești, spitale în flăcări, haos în vaccinare, degringoladă în sistemul de sănătate publică, minciuni la testare și raportare, decizii contradictorii privind deschiderea școlilor.
Continuă să fie multă indiferență, indolență, aroganță și sfidare din partea celui care ar trebui să aibă drept principală grijă sănătatea și siguranța cetățenilor săi!
Fiecare zi care trece cu Voiculescu la conducerea ministerului Sănătății este o zi a incertitudinii, a haosului, a improvizației.

Moţiunea iniţiată de 109 deputaţi ai Partidului Social Democrat va fi dezbătută în Camera Deputatilor luni, de la ora 17.00, iar votul va fi dat in plenul de miercuri.

Florin Piper-Savu, deputat PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole