10.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Ministrul Claudiu Năsui a depus plângere penală la DNA pentru suspiciuni de fraudă la granturile alocate firmelor pentru investiții prin Măsura 3 de guvernul Orban

Sănătate

Printr-un comunicat din data de 11 Februarie 2021, de pe pagina sa de Facebook, ministrul Economiei avertiza asupra neregulilor legate de felul în care s-au cheltuit banii din granturile alocate firmelor pentru investiții prin Măsura 3 de către guvernul Orban. Astazi ceeeace se prefața prin acel comunicat s-a transformat în realitate.

”Am depus o plângere penală in rem la DNA care vizează activitățile suspecte, de comun acord cu premierul Florin Cîțu” – Claudiu Năsui

Acțiunea vine după ce săptămâna trecută a spus:

”Am supărat mulți oameni din sistem în momentul în care am spus adevărul. Am spus adevărul despre mersul la târguri pe banii statului și despre faptul că măsura 3 nu își atinge scopul. Nu își atinge scopul pentru că ajunge să finanțeze în proporție de peste 50% imobiliare. Și nu doar atât, dar suspiciunile de fraudă de care am vorbit sunt bazate pe fapte reale. Am avut discuția aceasta și cu premierul și i-am propus un curs de acțiune.”

Din sursele noastre rezultă că în atenția procurorilor va intra și felul în care s-au făcut angajări și s-au cheltuit banii din sănătate, toate în legătură cu eforturile făcute pentru a face față pandemiei de Covid-19 pe parcursul anului trecut.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole