10.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

Adrian Gâdea, președintele CJ Teleorman: „În acest mandat de președinte mi-am stabilit între priorități, ca Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman să se ocupe de protecţia copiilor şi a persoanelor cu handicap instituţionalizate şi neinstituţionalizate.”

Sănătate

Aflată în ultimii ani de mai multe ori în centrul atenției, prin alte activități decât cele normale despre care ar trebui să aflăm, având în vedere scopul și obiectivele pentru care a fost înființată, DGASPC Teleorman, instituție aflată în subordinea CJ Teleorman va trece în perioada următoare, într-o primă etapă printr-o analiză minuțioasă, a precizat presedontele Consiliului Judetean Teleorman, Adrian Gadea, la intalnirea cu cadrele DGASPC. Presedintele CJ Teleorman spune ca va realiza personal analiza activitatii institutiei din subordinea CJ, pe bază de rapoarte, documente și, cel mai important, verificări în teren, în fiecare centru.

„Am avut săptămâna trecută o primă întâlnire cu tot personalul de conducere și coordonare al tuturor structurilor direcției, în care am discutat despre problemele fiecărui centru, despre buget, despre investiții, despre licențe și standarde, despre tot ce ține de birocrația necesară ca aceste centre să funcționeze în condiții normale și să ofere persoanelor aflate în dificultate protecția, sprijinul, îngrijirea și educația de care au nevoie.
La finalizarea etapei de analiză, voi trece la reorganizarea activității acestui ”mamut” care trebuie să fie funcțional, flexibil, adaptabil nevoilor imediate ale persoanelor aflate în dificultate, în pas cu noile terapii și metode de lucru recomandate de către specialiști, canalizați spre a utiliza căi de comunicare și integrare în comunitățile locale și nu izolați în apartamentele pe care le ocupă.
Am solicitat cu celeritate scoaterea la concurs a tuturor posturilor de conducere care au fost ocupate temporar sau delegate către persoane care nu au trecut prin rigorile unui examen transparent și corect organizat.
Vă voi ține la curent cu fiecare pas parcurs, deoarece eu nu voi tolera suficiența, bifatul condicii, privitul de pe margine sau neputința lui ”nu avem ce face”! Avem! Trebuie doar să vrem, să citim, să căutăm soluții, să ne implicăm, să colaborăm, să aplicăm bune practici deja validate prin proiecte de succes și să colaborăm.
Hai la treabă!”,

a prezicat Adrian Gadea.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole