17 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Sporting Roșiori – Flacăra Horezu 3-3

Sănătate

Partida amicală programată astăzi la Roșiorii de Vede între Sporting și echipa vâlceană Flacăra Horezu se poate caracteriza ca un joc ale cărui reprize s-au împărțit ca dominare în mod frățesc. De departe, prima repriză a aparținut până în minutul 35 echipei oaspete, Flacăra Horezu, care a dominat la toate capitolele și a înscris de nu mai puțin de trei ori. Ultimele zece minute ale primei părți a jocului au aparținut roșiorenilor care și-au trecut în dreptul lor mai multe oportunități de a marca și un penalty ratat de Calofir. În a doua repriză, roșiorenii au ieșit mult mai motivați de la vestiare și au dominat categoric echipa vâlceană. În contul echipei roșiorene s-au înregistrat trei-patru ocazii bune de a marca. Cu toate acestea, roșiorenii întorc rezultatul prin tripla căpitanului de echipă Florin Radu.

Concluzionând, putem spune că Sporting a realizat o repriză forte bună, cea de-a doua, și putea să mai înscrie până la finalul jocului. Meciul se termină la egalitate (3-3), o partidă utilă pentru jucătorii roșioreni.

Sâmbătă, de la ora 12.00, Sporting execută ultimul meci de verificare pe stadionul din Șoseaua Giurgiului în compania echipei Progresul Spartac.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole