9.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Sediul Policlinicii din Alexandria va fi reabilitat. Alte trei obiective din Călineşti, Lunca şi Drăgăneşti de Vede, finanţate din bugetul statului

Sănătate

Sediul Policlinicii din municipiul Alexandria va intra într-un amplu proces de reabilitare. Pentru acest obiectiv, prin bugetul de stat a fost alocată suma de 4 milioane de lei. Şi în comuna Călineşti va fi finanţat obiectivul de investiţii ”Construire Pod strada Drumul Cetăţii-Pârâul Câinelui, sat Copăceanca, suma ridicându-se la 1,9 milioane de lei, iar în localitatea Lunca, prevederea bugetară este de 2 milioane de lei pentru ”Reabilitare pod sat Prundu”, situat pe DJ543.

O altă investiţii care va finanţată direct din bugetul de stat se referă la “Reabilitare drumuri comunale de interes local clasa V şi reabilitare sistem de colectare a apelor pluviale, şanţuri naturale de pământ (reprofilare şi decolamatare)”, în localitatea Drăgăneşti de Vede, în valoare de 605.000 de lei. Potrivit documentului, banii provin din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2021, alocate pentru finanţarea unor proiecte de investiţii şi a altor chetuieli, la nivelul oraşelor sau comunelor.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole