15.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, mai 8, 2024

„Ma intitulez inginer Florica Mara” vs. „Gură mare Raluca Fedeleș” candidații PNL pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman

Sănătate

In „lupta” pentru nominalizarea PNL pentru ocuparea functiei de „vice” la Consiliul judetean Teleorman, asa cum era se asteptat, dupa retragerea Mariei Stoian ajunsa parlamentar prin „sforile” trase de PNL Teleorman la BEC, s-u inscris Florica Mara, om de afaceri si Raluca Fedeles, cunoscuta drept o doamna cu „gura mare” in partid. Dupa votarea in forul statutar al partidului, nominalizata a fost Fedeles, fapt care l-a enervat la „culme” pe sponsorul” partidului si mereu perdantul Florica Mara. Vorba aceea:” omul a dat bani la partid fara numar”, numai sa fie pus pe lista la parlamentare, sau la CJ vicepresedinte. Dar, Florica, a luat „teapa”. Nu cu FSN, ci cu PNL. Bine, el ia tepe politice de ani multi, decand se tot plimba prin partide: De la Partidul Socialist, la PDL, UNPR si acum PNL. Ca omul este un traseist politic. Care vrea si el o functie ca cea din guvernarea Boc sa i se spuna:” Sa traiti, domnule subprefect”. Ca vorba aceea: unul este ” ma intitulez, inginer Florica Mara”. Cat o priveste pe Raluca Fedes, aceasta este om „greu” in partid, si nu a scapat ocazia sa se afiseze in foto cu Iohannis et. CO., doar-doar, va fi luata in seama de conducerea PNL Teleorman si ii va da si ei un os politic de ros. Si uite-asa, cele doua „nuci” s-au vrut vice la Consiliul judetean, pentru a-l sustine pe actualul vicepresedinte (PNL) Adrian Florescu, fost PDL-list, fost PMP-ist, venit in barca bratienilor, in urma garantiei primite de la Parvulescu si Barbu ca va primi un os de …ros.
Revenind la „duelul” pentru functia de vicepresedinte al CJ din partea PNL, dintre Mara si Fedeles, partidul a cedat in fata lui Fedeles. Si atunci, Florica s-a suparat. S-a suparat rau de tot ca nu a mai gasit drumul care duce de la Abator la Consiliul judetean, unde urma sa participe la sedinta ordina si sa dea votul sau, vital, pentru investirea lui Fedes ca vice. Asta a facut ca scorul sa fie PNL-PSD 16-16. Si sa se amane alegerea noului vice pentru astazi. Cand s-a votat si, in final, avem un nou vicepresedinte, in persoana Ralucai Fedes. Avem al doilea vice pentru binele …”boborului” de dreapta. Ca soarta judetului, oricum nu conteaza pentru actualii guvernanti. Doar ciolanul suculent!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole