11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

Sporting Roșiori câștigă în „extremis” un meci care se anunța ușor

Sănătate

Astazi, pe stadionul Rova din Rosiorii de Vede, s-a disputat partida dintre Sporting Rosiori si Petrolul Potcoava. Meciul a contat in cadrul rundei cu numarul 12, a ligii a 3-a fotbalistice, seria a 6-a.
Daca inainte de inceperea partidei, rosiorenii erau categoric favoriti in a obtine cele 3 puncte aflate in joc, partida nu a fost nici pe departe la discretia gazdelor. In prima repriza, petioadele de dominare teritoriala s-au impartit intre cele doua combatante, echipa Petrolul Potcoava dand o replica buna rosiorenilor. Din pacate, jocul teleormanenilor nu a convins, mai mult, nici oportunitati clare nu si-au creat. On prima larte a meciului am cinsemnat doar o ocazie clara la Patrick, care a trimis balonul peste poarta. In rest, un joc de uzura, fara claritate la constructie si fara luciditate la finalizare.
In cel de-al doilea „mitan”, rosiorenii au revenit ceva mai concentrati de la cabine, ceea ce a facut sa practice un fotbal mai aproape de posibilitatile lor. Din pacate, finalizarea a lasat de dorit, niciun jucator de atac rosiorean nu si-a trecut in cont vreo ocazie clara pana aproape de finalul partidei. In minutul 85, s-a produs descatusarea, in urma inscrierii singurului gol al meciului, marcat de Godin care a trimis din careul de 6 metri balonul in poarta olteana. Dupa deschiderea scorului, rosiorenii s-au aratat interesati sa apere rezultatul inscris pe tabela de marcaj, iar cele doua-trei faze de contraatac create nu au adus nimic nou pe tabela de marcaj.
Partida s-a incheiat cu scorul de 1-0 pentru Sporting care mai adauga 3 puncte in clasament si marti, 23 martie, se deplaseaza la Clinceni unde va disputa partida restanta din runda a 11-a, impotriva echipei Academica Clinceni 2. Iar vineri, 26 martie, de la ora 15:00, la Alexandria, avem derby de Teleorman, CSM Alexandria-Sporting Rosiori.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole