4.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

Dosar penal pe numele unui sofer care a trimis la spital 3 persoane nevinovate

Sănătate

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări în cazul unui accident rutier produs în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 11:00, pe DN 52, pe raza comunei Furculești.

Din primele date, conducătorul unei autoutilitare, bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Furculești, în timp ce conducea autovehiculul pe DN 52, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 71 de ani, din municipiul Alexandria.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorilor auto și a doi pasageri, unul din autoutilitară, celălalt din autoturism, femei în vârstă de 41, respectiv 46 de ani, toți fiind conduși la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că, la momentul producerii accidentului, nu se aflau sub influența alcoolului.
Cercetările continuă.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole