10.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Lăutarii din Teleorman „vizitați” de „mascați”. Aceștia sunt suspectați că au primit ajutoare pentru Covid-19 cu acte false

Sănătate

Astăzi, mai multi lautari din Teleorman s-au pomenit cu mascatii peste ei. Acestia sunt suspectati că au trimis documente falsificate din care reieșea că sunt „artiști muzicieni „, iar activitatea le-a fost afectată de pandemie.
In urma actelor depuse, au primit indemnizatii de la bugetul de stat, sub formă de „ajutor” , cot la cot cu cei care chiar au avut de suferit, în această perioadă, și au dreptul legal de a solicita indemnizația.
Din anul 2020 şi până în prezent, persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals în declaraţii şi uz de fals ar fi invocat calitatea de artist-interpret ar fi depus, la autoritatea competentă, înscrisuri falsificate, în vederea obţinerii unor indemnizaţii alocate din bugetul de stat, în contextul pandemiei de COVID-19.
De asemenea, aceștia ar fi încercat să inducă în eroare reprezentanţii autorităţii competente, cu privire la existenţa unor relaţii contractuale de prestări servicii, anterioare declanşării pandemiei de COVID-19.
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 45.000 de lei.
În urma percheziţiilor, anchetatorii au ridicate documente care vor deveni mijloace de probă în cursul procesului .

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole