18.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, mai 5, 2024

Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Videle au reținut un bărbat în vârstă de 21 de ani, din comuna Botoroaga, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Sănătate

La data de 11.04.2021, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa din localitatea Valea Cireșului și au sustras mai multe bunuri.

Fiind în continuarea cercetărilor, la data de 20 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Videle au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat în vârstă de 21 de ani, domiciliat în comuna Botoroaga, fiind identificate mai multe bunuri care fac obiectul cauzei.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată.

Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole