12.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Sporting Roșiori întâlnește „juveții” de la CSU Craiova cu locul trei pe „masă”

Sănătate

Indiscutabil, acest sezon fotbalistic de liga a 3-a, care se incheie vineri, odata cu desfasurarea ultimei etape, a 18-a, reprezinta pentru Sporting Rosiori cel mai bun sezon fotbalistic de la promovare in liga a 3-a si pana in prezent. Rosiorenii, au sansa sa incheie campionatul pe locul 3 in clasament, sub Vedita Colonesti, echipa care a primit dreptul de a juca peste 2 saptamani mansa 1 a barajului de promovare in liga a doua fotbalistica, impotriva echipei Corona Brasov, castigatoarea seriei a 5-a, in deplasare. De fapt, Sporting este la cea mai buna performanta fotbalistica, din istoria acestei echipe, continuatoare a echipei fanion a municipiului, ROVA.
Revenind la aceasta etapa, rosiorenii intalnesc vineri, pe teren propriu, CSU Craiova 2, o partida de palmares si de …istorie fotbalistica. Daca inving, sunt convins ca va incheia campionatul pe un onorabil loc 3. Mai cu seama, ca FC Puciosa, echipa cu acelasi numar de punte, 28, are un meci extrem de greu la Unirea Bascov si nu cred ca vor reusi victoria, pentru a-si mentine pozitia actuala in clasament, 2, gratie victoriei in meci direct cu Sporting la Rosiori.
Cealalta echipa teleormaneana, CSM Alexandria, joaca acasa cu Flacara Moreni, o partida care, inclin sa cred ca va fi castigata de teleormaneni, cu toata inconstanta in joc si a rezultatelor obtinute de echipa profesorului Sorin Albeanu. Pe ce loc va incheia CSM Alexandria acest sezon, ramane de vazut. Dar un lucru este cert: a fost inca un sezon ratat pentru CSM. Nu intru in detalii. Nu ar insemna decat sa pun si mai mult „sare pe rana”. Doar un lucru spun, de fapt dau glas unei concluzii date de un reprezentant al unei echipe contracandidate cu echipele teleormanene, in acest sezon: „Din razboiul de neinteles dintre Rosiori si Alexandria, au ajuns la baraj, conjun tural, Vedita Colonesti!”. No comment.
In fine, la final de sezon, in functie de clasamentul final al seriei a 6-a, vom avea baraje de promovare in liga a 2-a, peste 2 saptamani prima mansa, iar la o saptamana dupa, returul, dupa cum urmeaza: Corona Brasov-Vedita Colonesti si ACSO Filiasi-SR Brasov. Castigatoarele in dubla mansa, vor disputa finala de promovare, in dubla mansa.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole