20.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Dănuț Cristescu, senator PSD Teleorman: „Lui Eugen Pîrvulescu i se cam „amestecă gândurile”…și vede roșu, mult roșu înaintea ochilor!”

Sănătate

Sincer, îl compătimesc. Deși are gânduri puține și o idee fixă care îl bântuie, grija PSD-lui și a PSD-iștilor.
Dacă tot sunteți nevorbit, spuneți teleormănenilor ce ați făcut pentru ei concret, nu vă mai lamentați degeaba și nu mai spuneți lucruri trăznite. Alo, domnule Pîrvulescu, sunteți la guvernare! Treziți-vă!
Zero. Atât, zero și nimic mai mult. Pe aici sunteți. Haos! Mult! Incompetență și prostie cât să umple hăul.
Vă bântuie grija de PSD și când sunteți la „butoane”, bre ? Ce să facă și Guvernul Struțocămilă Gonflabilă, dacă tot e acolo degeaba!?
Cu atât ați putut să ieșiți în fața oamenilor, cu „priviți” și „observați”? Să privească și să observe că nu aveți nici măcar un proiect realizat?
În niciun caz, nu aveți decența să recunoașteți că nu aveți soluții la problemele oamenilor, pe care îi umiliți în fiecare zi, cu aroganță și cinism.
Da, noi putem vorbi despre investiții, pentru că avem sute de proiecte realizate pentru comunitățile pe ai căror oameni îi iubim și respectăm. Da, nouă ne pasă, noi am adus mai mulți bani în buzunarele oamenilor, da, noi ne respectăm părinții și bunicii, medicii și profesorii, promovăm tradițiile și capitalul românesc, nu venim cu lamentări și scuze penibile. Și da, în mandatul domnului Gâdea și al meu, noi am realizat sute de proiecte, în timp ce voi, dacă o să stați și 30 de ani la guvernare nu o să realizați niciunul. ZERO! Pentru că atât puteți și asta vă definește, purtatul de grija altuia. Trist!

Danut Cristescu, senator PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole