11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, mai 4, 2024

IPJ Teleorman – Cercetați pentru furt reținuți de polițiști

Sănătate

Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Videle au dispus reținerea a trei bărbați cu vârste de 31, respectiv 39 de ani, toți din județul Teleorman, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Activitatea infracțională reținută în sarcina acestora constă în aceea că, în anul 2020, ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de lei de pe o proprietate situată în extravilanul comunei Moșteni.

La data de 28.04.2021, fiind în continuarea cercetărilor, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele a doi dintre aceștia, fiind ridicate mai multe bunuri care fac obiectul cauzei.

Împotriva bărbaților a fost dispusă măsura reținerii, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole