17.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Comunicat de presă referitor la organizarea Maratonului de Vaccinare

Sănătate

În perioadă 14 – 16 mai a.c., în intervalul orar 08:00 – 22:00, la Sala Polivalentă din municipiul Alexandria se desfășoară Maratonul de Vaccinare. Organizarea evenimentului a fost aprobată în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman din data de 11 mai a.c.

Emilia Paraschivescu, Prefectul județului Teleorman: „Obiectivul principal al acestui demers este creșterea ratei de vaccinare la nivelul județului Teleorman și acest lucru se poate realiza prin mărirea gradului de conștientizare a importanței vaccinării în rândul populației nevaccinate și, implicit, prin creșterea numărului persoanelor imunizate.

Această inițiativă este un gest de normalitate, de solidaritate și bună-credință din partea tuturor reprezentanților administrativi și politici ai județului.

          Le mulțumesc tuturor pentru implicare, pentru încrederea pe care au demonstrat-o celor care mai au încă rezerve referitoare la imunizarea împotriva COVID-19.

          Mulțumesc inițiatorului acestui proiect, Consiliul Județean Teleorman, tuturor membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman, precum și Primăriei municipiului Alexandria, Spitalului Județean de Urgență Alexandria și Clubului Sportiv Teleorman.”

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta direct la Sala Polivalentă, fără programare, pe tot parcursul Maratonului. Accesul persoanelor cu dizabilități sau dificultăți locomotorii se realizează pe un circuit special amenajat în acest sens.

Imunizarea se va efectua cu vaccin de la compania Pfizer BioNTech, iar persoanele care optează pentru această modalitate vor fi înregistrate direct în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV) și vor primi adeverința de vaccinare, conform procedurilor. Administrarea celei de a doua doze de vaccin se va face la Maratonul Rapelului, organizat în perioada 4-6 iunie a.c., la Sala Polivalentă din Alexandria.

Instituția Prefectului – Județul Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole