11.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 18, 2024

Țac-pac! FCSB nu mai este atractivă pentru nici un antrenor cu nume sau jucător „răsărit” valoric!

Sănătate

Din pacate… Si asta se datoreaza in exclusivitate lui Gigi Becali, care s-a tot bagat peste antrenori de ani buni. De fapt, aceasta echipa nu mai este atractiva pentru nici un antrenor cu valoare si personalitate de vreo 3 ani. Pana atunci, mai toti antrenorii de valoare se ingramadeau sa ajunga la Steaua/FCSB, numai si pentru a-si trece in CV perioada cat a antrenat la acest club. De 3 ani si pana in prezent, s-a schimbat optica antrenorilor valorosi. Acestia il refuza pe Becali la „foc automat” pentru ca stiu ca ei vor avea un rol decorativ in club si, la final, suporterii pe ei ii vor judeca pentru lipsa de rezultate. La FCSB este seceta de rezultate. De 7 ani acest club cheltuie sume impresionante pe jucatori tineri si talentati dar care, pana la urma, putini ajung sa confirme. Si nici rezultate nu exista. Si vina este in totalitate a lui Becali si managementului sportiv defectuos pe care il promoveaza.
Cum era de asteptat, Sumudica a refuzat banca acestei echipe( nici nu sunt convins ca si-ar fi dorit cu adevarat sa antreneze aici), la randul sau, nici Dica nu a „rupt” contractul cu FRF pentru a reveni pe banca tehnica a FCSB. Ce variante de antrenor are acum latifundialul din Pipera? Numai nume de tehnicieni care, cu 5-6 ani in urma, nici nu cutezau sa gandeasca ca vor ajunge la cel mai titrat club de fotbal din Romania. Poenanu, Neagoe etc… Antrenori care nu sunt pregatiti profesional sa aduca titlul. Si mai ales sa lucreze cu Becali, omul care stie tot, antrenorat, management sportiv… Tac-pac, iar se va repeta povestea de anul trecut, cand 5-6 antrenori contactati au refuzat FCSB, pana cand a acceptat Vintila.
Gradinescu avea dreptate, chit ca l-am condamnat pentru modul patimas si rautacios de comenariu al partidelor acestei echipe; anti-FCSB. Dar nu pot sa nu ii dau dreptate atunci cand spune ca FCSB va castiga un nou titlu de campioni la „Pastele cailor”, sau cand Becali va renunta la aceasta echipa. Aceast adevar l-am spus si eu in mod public in urma cu cateva saptamani, Gradinescu la meciul FCSB-Clinceni.
In fine, un singur antrenor m-ar putea contrazice. Dar numai sa accepte sa vina. Este vorba de Olaroiu. Gheorghe Mustata, liderul Peluzei Nord, a promis ca incearca sa il determine pe Olaroiu sa revina, sa ajute clubul. Daca reuseste sa il convinga pe Oli, FCSB este salvata si scapam si de „antrenorul” Becali. Nu comenteaza in fata lui Olaroiu. Daca tehnicianul nu vine, incep din nou, precum anul trecut, episoadele de prost-gust al incercarii de a convinge un antrenor sa preia banca si al refuzurilor pe banda rulanta venite din partea tehnicienilor. Si asa, intr-un final, ne vom pomeni cu Pintilii antrenor la FCSB. Si, evident, inca un nou sezon ratat. Tac-pac! Asa se intampla cand nu te intereseaza traditia clubului, suporterii si performanta! Doar banii, bata-i vina!…

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole