16.5 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

Breaking News – Consilierii locali roșioreni PNL și USR-PLUS și-au dat mâna și au blocat finanțarea echipei Sporting Roșiori

Sănătate

Indiferent de performanța obținută de o echipă sportivă, jocurile politice sunt cele care dictează. Astăzi, pe ordinea de zi a Consiliului Local al Municipiului Roșiorii de Vede s-a aflat pentru a fi dezbătut și aprobat proiectul de hotărâre privind contribuția financiară a municipalității la bugetul pentru anul 2021 al echipei de fotbal Sporting Roșiori. Dacă la începutul ședinței se părea că nu ar fi existat probleme în a se aproba contribuția de 10 miliarde lei vechi pentru echipa de fotbal Sporting, la dezbaterea proiectului consilierii locali PNL și USR-PLUS s-au opus aprobării proiectului motivând rațiuni de „obiectiv clar, lipsa de promovare a jucătorilor locali și lipsa reprezentanților CL Roșiorii de Vede în consiliul de administrație al clubului Sporting”. Astfel, proiectul de hotărâre a picat cu zece voturi împotrivă (PNL, USR-PLUS) și nouă voturi pentru (PSD). Cu toate explicațiile oferite de primarul municipiului Cîrciumaru Valerică și consilierul local Ion Gogoi (PSD), „că neaprobarea acestui proiect va duce la blocarea activității echipei Sporting, neachitarea drepturilor salariale pentru jucători și întârzierea transferurilor de fotbaliști”, alianța PNL-USR a rămas pe poziție și proiectul a picat.

Sporting Roșiori cu un buget de nouă miliarde lei vechi, sensibil egal cu al echipelor de comună din liga a 3-a a reușit cea mai bună performanță fotbalistică din ultimii 29 de ani, clasarea pe locul trei la final de campionat, fiind chiar la un pas de a merge la barajul pentru promovarea în liga a 2-a. Sporting a purtat în această ediție cu mândrie pe tricouri „CONSILIUL LOCAL ROȘIORII DE VEDE”, iar acum se vede într-o situație delicată. Jocurile politice sunt meschine. Din păcate!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole