16.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

PMP Teleorman – Ziua Mondială a Mediului o dedicăm Guvernului României pentru invitația la o reflecție asupra viitorului țării noastre.

Sănătate

Cu această ocazie, PMP solicită factorilor de decizie să gândească un pact național, sub patronajul Președinției României, propus tuturor partidelor politice și societății civile privind realizarea unei strategii pentru salvarea naturii în România.
Partidul nostru dorește o introspecție în marile probleme de mediu cu care se confruntă țara noastră, cu efecte dezastruoase pe termen lung. ”Atragem atenția asupra schimbărilor climatice cauzate de defrișările agresive și de creșterea poluării în orașele industrializate. Vedem, an de an, zone întregi care devin deșert, din cauza lipsei de apă, fenomene meteorologice extreme, diferențe mari de temperatură, de la o zi la alta, apariția de tornade și de furtuni violente. Nu numai că lipsesc cu desăvârșire măsurile de combatere a cauzelor care duc la dezastre naturale, dar chiar contribuim, din plin, la distrugerea mediului înconjurător. Fără un proiect național pentru mediu, totul este în van”, susține PMP.

De Ziua Mondială a Mediului, Partidul Mișcarea Populară cheamă toate formațiunile politice la o dezbatere națională pentru găsirea soluțiilor în vederea salvării și conservării resurselor naturale într-un mediu prietenos, bazat pe energia verde.

Biroul de presa al PMP Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole