16.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

ISU Teleorman – Un sediu nou pentru Detașamentul de Pompieri Videle

Sănătate

Demersurile au fost intensificate în anul 2020, când Primăria Orașului Videle a obținut, prin cedare cu titlu gratuit, fostul sediu al OMV PETROM SA, locație situată în centrul orașului.

În data de 29.06.2020, Consiliul Local al Orașului Videle a aprobat prin Hotărârea nr. 64 darea în folosință a unei părți a imobilului P+2, în suprafață construită la sol de 378 mp., în vederea relocării sediului administrativ al Detașamentului de Pompieri Videle.

Anul acesta, cu sprijinul autorităților județene și locale, care au alocat fonduri de aproximativ 530.000 lei, se va începe amenajarea noului sediu al subunității de pompieri.

Adresăm mulțumiri tuturor celor implicați în acest proiect, care ne-au sprijinit în demersurile noastre pentru realizarea unor spații adecvate de lucru și de pregătire a personalului din domeniul situațiilor de urgență!

Suntem convinși de faptul că, pe viitor, activitățile comune vor fi caracterizate de aceeaşi notă a performanţei și calității, cu scopul declarat de realizare a unui climat de înaltă siguranță comunităților noastre.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole