7.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

O întrebare pentru demascare! – Dănuț Cristescu

Sănătate

Promisiunea electorală a USR – impozit 0 la salariul minim încă o păcăleală pentru români.

Incompentenții și neperformanții de la USR, fără a calcula impactul bugetar al acestei măsuri, au anunțat cu sule și trâmbițe taxe 0 la impozitul minim.11.06.2021 – Nu s-a aplicat măsura, minciuni, minciuni și iar minciuni.

Viziunea PSD!

Soluția este creșterea veniturilor, cu accent special pe salariul minim. PSD se opune ferm tentativelor actualei puteri de a arunca-n derizoriu salariul minim, de a-l transforma într-un cinic instrument statistic, fără nicio legătură cu viața oamenilor.

Salariul minim, în viziunea PSD, trebuie să asigure un minim nivel de subzistență.De remarcat că potrivit INS, cheltuielile medii în 2020 au fost de 1701 lei/persoană, considerabil mai mari decât salariul minim net, de 1386 de lei. România trebuie să depășească statutul de furnizor de forță de muncă ieftină pentru restul lumii. Pentru a opri depopularea țării, pentru a păstra în țară forța de muncă activă, PSD susține creșterea veniturilor salariaților, inclusiv (mai ales) a salariului minim; acum România are cel mai mic salariu minim din UE, cu excepția Bulgariei. Viziunea PSD este în deplină concordanță cu cea a Parlamentului și Consiliului Uniunii Europene care propun și susțin adoptare unei Directive Europene privind salariile minime adecvate în UE.

Dănuț Cristescu, senator PSD Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole