12.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Din Câmpia Burnasului în Cetatea lui Bucur suntem tot mai prezenți

Sănătate

„Mesagerul de Teleorman” este tot mai prezent si apreciat in randul cititorilor si telespectatorilor nostri din Teleorman, dar si din sudul Romaniei, pana in Cetatea lui Bucur.
Ceea ce ne bucura foarte mult, este faptul ca tot mai numerosi prieteni ai nostri vin din lumea satelor teleormanene, iar administratiile locale din UAT-urile din judetul nostru ne primesc cu prietenie in comunitatile lor. Fapt demonstat si de colaborarile avute de noi cu localitatile urbane dar, mai ales rurale, din judet, unde informatia circula mai greu. In lumea presei se spune ca „cine detine informatia, detine puterea”. Un adevar de netagaduit.
Recent am legat alte doua colaborari cu UAT-urile Stejaru, prin primarul Alexandru Moise ( foto1) si Radoiesti-primar Ion Cioaca (foto 2). Le multumim celor doi edili care au inteles pe deplin demersul nostru si ii asiguram de intreaga noastra deschidere fata de comunitatile pe care le reprezinta. Vor urma si alte colaborari cu administratiile locale din municipiile si comunele judetului nostru, intr-un demers bazat pe colaborare, transparenta si deschidere fata de problemele comunitatilor locale teleormanene.

Rădoiești
- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole