9.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, aprilie 24, 2024

Componența seriilor de liga a 3-a, o vom avea la finalul lunii Iulie

Sănătate

Asa ne-au asigurat oficiali ai FRF, care ne-au precizat ca pe data de 27 iunie se va intruni Comitetul Executiv al FRF unde se vor aborda chestiuni organizatorice.
Dupa cum se stie, noua editie de campionat a ligii a 3-a, va incepe la data de 28 august. Dupa data de 15 iulie, ne-au precizat oficialii FRF se va sti ce echipe s-au inscris cu drept de joc in liga a 3-a, se va stabili structura seriilor si tintarul partidelor. Si inca un amanunt important: am fost intrebati de numerosi iubitori ai fotbalului, daca echipa CSU Craiova 2 se poate reinscrie in noul an competitional la liga a 3-a. Oficialii FRF, ne-au dat un raspuns clar-NU! Regulamentul (ROAF), precizeaza clar ca echipa olteana este retrogradata si, cu toate ca este „satelit” a echipei de liga 1, nu are drept de reinscriere in liga a 3-a, fiind obligata sa evolueze in liga a 4-a.
Astfel, respectand traditia dupa care FRF a organizat seriile de liga a 3-a, respectiv cea geografica, anul acesta in seria noastra mai mult ca sigur vor urma sa evolueze cele doua echipe teleormanene, 3 din Olt, 2 din Arges si 2 din Dambovita. Astfel, mai exista un loc, al 10-lea. Cine il va ocupa? Credem noi, una dintre cele doua foste colege de serie, Academica Clinceni2 sau CSO Filiasi.
Dupa cum se cunoaste, noul campionat de liga a 3-a va avea sezon regulat, plus play-off si play-out.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole