30.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

duminică, august 1, 2021

Accident rutier forte grav pe raza satului Urluiu, comuna Bogdana. Impact devastator între un autocamion și un autoturism!

Sănătate

In urmă cu cateva minute am fost informați de catre cadrele SAJ Teleorman si ISU Teleorman ca pe raza localitatii Urluiu, comuna Bogdana, a avut loc un tragic accident de circulatie. In accident au fost implicate un autocamion si un autoturism. Posibil mai multe victime.

Actualizare ora 20.00

Pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil umed), un autocamion de Vrancea a intrat in plin intr-un autoturism cu pasageri care se deplasa catre Rosiorii de Vede. Impactul s-a soldat cu 3 victime din autoturismul care se deplasa catre Rosiorii de Vede, un batran in varsta de 71 de ani, nepoata care a facut atac de panica si nepotul acestuia. Cei trei sunt preluati de SAJ Teleorman si transportati la UPU Rosiorii de Vede din cadrul spitalului Caritas. De mentionat, cei trei sunt constienti in stare stabila.

Actualizare ora 20.00

Cu puțin timp în urmă, pe DN 65 E, în apropierea localității Troianul, s-a produs un accident rutier între un autoturism și un autotren, în urma căruia au rezultat trei victime.

Cele trei persoane rănite, toate din autoturism, o fată de aprox. 22 de ani, un tânăr de cca. 18 ani și un bătrân de aproape 71 de ani, prezentau multiple traumatisme, însă erau conștiente și cooperante, neîncarcerate.

Acestea au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD, au primit primul ajutor calificat și au fost transportate la Spitalul Municipal Roșiorii de Vede.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și au îndepărtat resturile de caroserie de pe carosabil astfel încât circulația să se poată desfășura în condiții de siguranță.

Pentru salvarea celor trei persoane au intervenit militarii din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede, cu o ambulanță SMURD, o mașină de descarcerare și una de stingere, două echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman și mai multe echipaje de poliție.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele Articole