12.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Accident rutier la Roșiorii de Vede, cu patru victime

Sănătate

In urma cu putin timp a avut loc un accident rutier pe E70, la intrare în municipiul Roșiorii de Vede. In coliziune au fost implicate doua autoturisme, o Dacia LOGAN si o masina de teren. Accidentul s-a soldat cu patru victime, dintre care una încarcerată. La fata locului au intervenit pompierii militari roșioreni cu o autospecială de descarcerare, o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, iar SAJ Teleorman cu două echipaje medicale.

Actualizare ora 12.30

În urma acestui eveniment rutier au rezultat 4 victime, 2 adulți și 2 copii, conștiente și cooperante, preluate de echipajele SAJ și SMURD și transportate la UPU Alexandria pentru investigații medicale amănunţite și îngrijiri de specialitate.

Mama copiilor a fost pentru scurt timp încarcerată, pompierii reușind deblocarea acesteia cu ajutorul accesoriilor de descarcerare.

După preluarea victimelor, pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole