17.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Polițist din Roșiorii de Vede găsit decedat în județul Olt

Sănătate

Echipaje de la Detașamentul Slatina, Detașamentul Caracal și Garda Stoenești, cu sprijinul echipei de scafandri a ISU Olt, au intervenit în comuna Dăneasa, la un autoturism căzut în râul Olt.

La locul evenimentului au fost mobilizați peste 20 de pompieri, cu două bărci cu motor, o autospecială pentru descarcerări grele, două autospeciale pentru primă intervenție, o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare. În sprijinul militarilor au venit și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt și un buldoexcavator de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Dăneasa.

Autoturismul a fost găsit la aproximativ 20 de metri de mal, adâncime apei fiind de circa zece metri.

Șoferul a fost găsit de echipa de scafandri, în autoturism, în stop cardio-respirator, fiind adus în scurt timp la mal unde au fost începute manevrele de resuscitare.

Pacientul, în vârstă de 50 de ani, cu domiciliul în județul Teleorman, a fost resuscitat aproximativ 50 de minute, fiind declarat decedat de echipajele medicale.

Informații furnizate de ISU Olt

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole