11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Claudiu Crcea a câștigat încă un mandat de președinte al PNL Turnu Măgurele

Sănătate

Joi, s-au desfasurat alegeri interne in Organizatia PNL Turnu Magurele. Dupa doua mandate de presedinte in fruntea liberalilor turneni si numeroase incercari esuate de a ajunge primar in municipiul de pe malul Dunarii, eternul presedinte liberal de Cetatea Turris, Claudiu Cracea, si-a mai dorit un mandat de presedinte, pozitie din care sa poata candida peste 3 ani la fotoliul de primar de Turnu Magurele. Poate, poate, de aceasta data sa il „doboare” din scaunul de edil pe social-democratul Danut Cuclea, cel care l-a „batut” pe unde l-a prins pe eternul candidat Claudiu Cracea. Dar cum speranta moare ultima, si Cracea crede in sansa lui, mai cu seama ca insusi Costel Barbu, de la masa prezidiului, inainte se vot, a declarat ca „si-l doreste pe Cracea din nou presedinte PNL Turnu Magurele pentru a bate eternul dusman PSD”.
In fine, in competitie, s-au inscris 3 candidati, dar la final, a castigat Claudiu Cracea care a obtinut 168 de voturi, fata de consilierul judetean Bogdan Cocu, care a obtinut doar 112 voturi. Pentru Cracea, acesta este al treilea mandat de președinte al Organizației Municipale PNL Turnu Măgurele.
Referitor la insuccesul la alegerile locale si parlamentare desfasurate anul trecut, Eugen Parvulescu, a precizat ca ” nu Parvulescu sau Barbu au tras Organizatia PNL Turnu Magurele in jos, dar au existat colegi care nu au tras in aceeasi directie”. Mai mult, Parvulescu s-a mai laudat odata cu racolarile lui de la PSD, ALDE etc., cu „scopul de a aduce voturi pentru PNL Teleorman care, prin rezultatele bune obtinute, a reusit sa ocupe locul 3 pe tara”, dar a „uitat” sa spuna ca l-a „batut” PSD pe unde l-a prins, orase, municipii si presedintia Consiliului Judetean. Dar asta este o alta problema.
Concluzionand, puntem spune, ca social-democratul Danut Cuclea poate sta linistit inca cel putin un mandat de primar, ca domnul Cuclea s-a obisnuit cu dictonul „lasati-ma sa ma pregatesc pentru Liga Campionilor ( fotoliul de primar)!”. Iar statul de etern candidat este o obisnuinta pentru liderul local liberal din municipiul de pe malul Dunarii.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole