20.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, martie 28, 2024

Cercetat pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului sau a altor substanțe, reținut de polițiștii teleormăneni

Sănătate

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au reținut un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Brânceni, cercetat sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 04.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în comuna Brânceni, care conducea un autoturism pe strada 1 Mai din localitate, emanând halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, procedând la verificarea acestuia în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Fiind în continuarea cercetărilor, polițiștii au dispus reținerea bărbatului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria..

Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole