5.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 19, 2024

Marian Botea, a plecat la Hermannstadt, în vizită pentru o zi. A doua zi a fost trimis acasă, așa cum a venit

Sănătate

Despre plecarea la Hermannstadt a fostului antrenor secund al echipei Sporting Rosiori s-a scris in urma cu cateva zile in presa de specialitate. Ce nu s-a spus, este ca antrenorul alexandrean, alfel un profesionist desavarsit, cum a dovedit la echipa rosioreana, a semnat un contract cu Hermanstadt in urma cu 4 zile, valabil incepand cu data de 1 iulie dar, dupa ce a semnat, a participat la antrenamentele echipei sibiene de liga a 2-a. Atentie, fiind sub contract cu Sporting Rosiori!!! Clubul rosiorean a inteles situatia din perspectiva omeneasca si nu a reactionat. Cu toate ca era indreptatit sa o faca. In fine, Marian Botea, care a plecat la Sibiu fiind sub contract cu gruparea rosioreana, l-a dezamagit, prin gestul sau, pe antrenorul principal Romulus Ciobanu, cel care l-a promovat in staff-ul sau, dar si conducerea clubului rosiorean care, dand dovada de respect fata de profesionalismul lui Botea si munca depusa la Rosiori, la finalul sezonului fotbalistic trecut, i-a propus prelungirea contractului, urmand ca oficializarea sa se faca cu data de 1 iulie cand expira cel vechi.
Cu toate acestea, tehnicianul a plecat la Sibiu, a stat o zi, iar a doua zi a fost trimis acasa la Alexandria de catre clubul sibian, lasandu-l cu ochii in soare.
Acesta este adevarul din spatele plecarii ca antrenor secund a lui Marian Botea la Hermannstadt.
Gestul sau fata de antrenorul Romulus Ciobanu si fata de conducerea clubului Sporting lasa de dorit. Si un gust amar. Un antrenor profesionist, care avea garantia ramanerii pentru mult timp la Rosiori.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole