12.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

luni, aprilie 29, 2024

Cercetat pentru distrugere reținut de polițiștii teleormăneni

Sănătate

Polițiștii din Alexandria au reținut un bărbat în vârstă de 21 de ani, din localitate, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 02.00, Poliția Alexandria a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că persoane necunoscute au provocat distrugeri mai multor autoturisme parcate pe strada București, aproape de intersecția cu strada Dunării.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că patru autoturisme parcate în zona amintită prezentau urme de distrugere.

Fiind în continuarea cercetărilor, polițiștii au identificat prezumtivul autor și au dispus reținerea acestuia, bărbatul de 21 de ani, din Alexandria, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole