11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 27, 2024

Cererea de finanțare pentru Proiectul „Anticorupție prin etică, integritate și transparență, la nivelul județului Teleorman” a fost depusă în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă (POCA).

Sănătate

Consiliul Județean Teleorman, în calitate de lider, va asigura managementul proiectului, va achiziționa serviciile de implementare și certificare ISO 37001 pentru CJ Teleorman, precum și serviciile de tipărire a ghidului, serviciile de informare și publicitate, serviciile de organizare a evenimentelor și achiziția de rechizite. De asemenea, CJ Teleorman va asigura grupul țintă al proiectului.

Grație acestui proiect, vor beneficia de instruire și pregătire anticorupție un număr de 60 de persoane, personal cu funcții de conducere și de execuție din cadrul aparatului de specialitate al CJT și 20 de persoane din cadrul instituțiilor publice subordonate consiliului județean. Totodată va participa alături de parteneri la campania de informare, conștientizare și educație – anticorupție.

Experții DGA vor elabora ghidul de bune practici, standarde de etica și integritate, vor susține cursurile de formare profesională și vor participa la campania de informare, conștientizare și educație – anticorupție.

Instituția Prefectului Județului Teleorman va achiziționa serviciile de implementare și certificare ISO 37001 pentru propria instituție și va participa alături de parteneri la campania de informare, conștientizare și educație – anticorupție.

Bugetul prevăzut pentru realizarea proiectului însumează în total 412.758,84 de lei.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole