14.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cazul teleormaneanului infectat cu tulpina Delta a virusului SARS CoV-2, a creat îngrijorare în județ. DSP Teleorman vine cu precizări: „A fost raportat la nivel național dar noi nu cunoaștem deocamdată nimic despre el!”

Sănătate

Vineri, a fost mediatizat primul caz al unui teleormanean infectat cu tulpina Delta a coronavirusului, asa-numita tulpina indiana, mult mai periculoasa datorita contagiozitatii sale. Dupa cum se stie, OMS a atras atentia ca un eventual val 4 al pandemiei de coronavirusului, va fi mult mai agresiv decat cele 3 pe care le-am traversat, deoarece va predomina mutatia Delta, a virusului SARS Cov-2.
Dupa cum se stie, joi a fost raportat primul caz de teleormanean infectat cu noua tulpina, ceea ce a creat ingrijorare in randul teleormanenilor.
DSP Teleorman, ne-a transmis ca nu este cazul sa ne ingrijoram, deoarece, cazul la care s-a facut referire „a fost raportat la nivel național, dar noi nu cunoaștem deocamdată nimic despre el”. Asta inseamna ca pacientul nu a fost depistat cu virusul pe raza judetului Teleorman, singura legatura a pacientului este aceea ca in CI apare cu domiciliul pe raza judetului nostru si in raportare i s-a atribuit judetului Teleorman.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole