8.2 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Echipa de fotbal CSM Alexandria se reunește Luni, sub comanda noului antrenor principal Mugur Cornăteanu. Fotbalistul echipei CSA Steaua, Vlad Nițu a semnat cu CSM Alexandria

Sănătate

Echipa teleormaneana de liga a treia CSM Alexandria se reuneste Luni, 12 Iulie, la baza sportiva CSS PECO din Alexandria. Echipa se va reuni sub comanda noului antrenor principal, Mugur Cornateanu, care a venit de la Poli Iași cu gândul de a duce cat mai sus in clasament echipa din reședinta judetuluii Teleorman, asa cum ne-a declarat oficialul echipei alexandrene, Constantin Miruta.

Formatia aalexandreana va efectua pentur inceput un cantonament centralizat pe plan local timp de zece zile, in care se vor pune la punct pregatirea fizica, tehnica si se va lucra la omogenizarea formulei de echipa. Stafful tehnic al echipei teleormanene este format din Mugur Cornateanu, ajutat ca antrenori secunzi de Sorin Albeanu si Cristian Parjolea. Cu pregatirea portarilor se ocupa antrenorul Marian Ioana. Cat priveste lotul de jucatori, Constantin Miruta ne-a declarat ca „au semnat cu noi jucatorii de baza ai echipei carora li se expirase contractele la finalul sezonului anterior dar si jucatorul Vlad Nitu, pe care l-am transferat dela CSA Steaua Bucuresti. Deasemenea, i-am prelungit contractul, sub forma de imprumut, jucatorulii de la Sporting Vaslui, Iakabfi Sabin. La compartimentul plecari, s-au despartit de echipa noastra jucatorii: Ovidiu Gheorghe, care a semnat cu Sporting Rosiori, Viorel Valcica, care a semnat cu CSO Filiasi, dar si Robert Tudor si Alex Vulpe”.

Conform oficialului alexandrean, CSM va mai transfera in aceasta perioada trei-patru jucatori.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole