11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Forumul economic „Romanian Investment Zoom”(RIZ) – Susținem extinderea afacerilor locale și deschidem noi oportunități de afaceri pentru companiile din Teleorman

Sănătate

Am participat cu plăcere, la invitația primarului municipiului Alexandria, domnul Victor Drăgușin, la Forumul economic „Romanian Investment Zoom”(RIZ), organizat de Primăria municipiului Alexandria.

Dl. Adrian Gâdea și dl. Victor Drăgușin

Mulțumim tuturor ambasadelor, camerelor de comerț, instituții internaționale și companii implicate în susținerea RIZ, ai căror înalți reprezentanți, ambasadori, diplomați și atașați economici din Olanda, Germania, Elveția, Rusia, Indonezia, Iran, Republica Moldova, Kuwait, Nigeria și Pakistan ne-au onorat cu prezența, venind pentru prima oară în Teleorman, la Alexandria, însoțind delegația oficială susținută de Grupul Avangarde, unde s-au întâlnit cu oameni de afaceri locali care și-au prezentat domeniile de activitate, identificând noi oportunități de dezvoltare a afacerilor.

Îl felicit pe domnul Victor Drăgușin, pentru identificarea și promovarea intereselor economice ale primăriei din Alexandria și ale companiilor private din comunitate în scopul atragerii unor oportunități de afaceri privind investiții străine în industrie, agricultură sau turism, pentru a dezvolta conexiuni pentru comerțul bilateral. În acest sens, interesul de cooperare prioritară este Parcul Industrial Alexandria, situat pe DN 6-E70.

Sper ca întâlnirea să fie productivă, să se concretizeze cu relații economice fructuoase între oamenii de afaceri din Teleorman și cei care au reprezentat statele participante la acest forum. Vreau să îi asigur pe toți cei care vor să investească în Teleorman de faptul că județul are un potențial însemnat, oferind multiple oportunități de afaceri, iar CJT este interesat în susținerea companiilor și oamenilor de afaceri teleormăneni, este un partener corect, iar din poziția pe care o am, în limita competențelor îi voi sprijini necondiționat.

Adrian Gâdea, președinte Consiliul județean Teleorman

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole