11.6 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, martie 29, 2024

PNL Teleorman își alege noua conducere județeană la Sala Sporturilor din Alexandria în prezența liderilor marcanți ai PNL. Pentru funcția de președinte se „bat” actualul președinte al PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, și prim-vicepreședintele Florică Mara. Pentru funcția de prim-vicepreședinte, există o singură candidatură, a deputatului Costel Barbu

Sănătate

Nume importante din conducerea PNL au ajuns la ora 11.00 la Sala Sporturilor din Alexandria pentru a participa la Conferinta judeteana a PNL Teleorman la care se va alege noua conducere a accestei formatiuni politice. Printre cei prezenti se numara presedintele partidului, Ludovic Orban, Cristian Busoi, Virgil Guran, Alina Gorghiu, Iulian Dumitrescu, presedintele consiliului judetean Prahova, etc.

Este asteptat sa soseasca impreuna cu stafful sau de campanie si primul ministru Florin Citu. In Sala Sporturilor din Alexandria au luat loc cei peste o suta de delegati cu drept de vot, reprezentanti ai organizatiilor locale din judet. Cuvantul de deschidere a fost sustinut de presedintele in exercitiu al PNL Teleorman, senatorul Eugen Pirvulescu. Lucrarile Conferintei judetene Teleorman sunt conduse de la microfon de Iulian Dumitrescu, presedintele consiliului judetean Prahova.

Delegatia de la Rosiorii de Vede, cu drept de vot este formata din 7 delegati, condusi de Adelina Safat, presedinta PNL Rosiorii de Vede. Cei 7 liberali rosioreni vor face parte din conducerea PNL Teleorman, 3 de drept si 4 aleși.

Va vom tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.

Articol in actualizare

Actualizare ora 12.20

Pe surse: premierul Florin Citu, este posibil sa nu ajunga la Alexandria, deoarece, in acest moment se afla in sedinta de guvern.

Actualizare ora 14.30

Eugen Pirvulescu a castigat sefia PNL Teleorman

-504 delegati prezenti din 530 convocati
-490 voturi valabile, 14 nule, 26 anulate
-Eugen Pirvulescu – 467 voturi valabile, Florica Mara – 23 voturi valabile

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole