10.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

Adrian Ghene, primarul PNL de la Nanov: „Competiția pentru ocuparea funcțiilor de conducere la PNL Teleorman a fost dusă în spatele scenei!”

Sănătate

Primarul de la Nanov, Adrian Ghene, acuza modul in care s-au facut alegerile la functia de presedinte al Organizatiei Teleorman a PNL. Acid, Ghene spune ca ” nu a existat o competitie reala, ci una bazata pe intimidare, tehnici de control si manipulare”.
Iata ce a declarat edilul de la Nanov intr-o postare pe contul sau de socializare: „Astăzi am avut “alegeri” în cadrul organizației județene PNL Teleorman. Un lucru absolut democratic și transparent, ar spune un observator neinițiat în mrejele politicii teleormănene. Ar fi fost o scenetă inspirată din Caragiale, dacă lucrurile nu ar fi într-adevăr dramatice.
Competiția a lipsit cu desăvârșire, fiind dusă în spatele scenei, prin tehnici de control și manipulare inspirate de la unul dintre idolii actualei conduceri, Liviu Dragnea, pe care îl condamnă, dar care este sursă nesfârșită de mentorat. Mi-aș fi dorit să văd mai mulți oameni care să se implice fără frică, care sa își spună cuvântul, dacă într-adevăr contează; să candideze și să se exprime liber, dar nu am văzut decât frică și blazare din partea unor tineri de la care avem speranțe.
Din păcate, nu am asistat decât la un simulacru de alegeri, candidați unici, iar pentru funcțiile de membru în Biroul Politic Județean, liderul a dictat discreționar “oamenii săi” pe care și-i dorește, lucru absolut firesc și democratic.
Eu am intrat în politică pentru că îmi doresc să muncesc în interesul oamenilor care își pun speranțele, la fiecare scrutin, în clasa politică, de la care așteaptă, de fiecare dată, schimbări în bine. Pentru ca mi-am dorit să schimbăm percepțiile negative pe care PSD-ul le-a creat și să fim noi, liberalii, cei care să facem această schimbare, să redevenim un exemplu de conduită politică integră la nivel național.
Mi-aș fi dorit să dovedim că Teleormanul nu se definește doar prin corupție, slugărnicie și executanți de ordine obedienți!

Avem nevoie de noi lideri politici care să reformeze Partidul Național Liberal pe considerente de meritocrație și experiență profesională! Am convingerea că sunt multe lucruri care trebuie să se schimbe: felul în care se iau deciziile în Partidul Național Liberal ar trebui să fie transparent, alocarea resurselor să se facă pe criterii obiective de performanță administrativă, dar și pentru dezvoltarea localităților cu posibilități reduse, și nu pe nepotisme și favoritisme! Promovarea oamenilor trebuie să fie pe criterii meritocratice, de experiență profesională și integritate, nu pe loialități slugarnice!”

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole