18.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

vineri, aprilie 26, 2024

Sporting Roșiori s-a reunit în vederea unui parcurs cât mai bun în liga a 3-a. Fotbaliști cu experiență competițională în liga a 2-a s-au alăturat lotului roșiorean

Sănătate

Echipa de fotbal Sporting Rosiori s-a reunit astazi la stadionul Municipal Rova sub comanda antrenorilor Romulus Ciobanu-principal, Danut Ivanica-secund, Eugen Craciunescu-antrenor cu portarii. La reunire, au fost prezenti 21 de fotbalisti, printre ei si noutatile rosiorenilor din sezonul viitor, este vorba de fotbalisti valorosi care de-a lungul carierelor competitionale au imbracat tricouri ale unor echipe de liga 1 si a doua. Fotbalistii transferati in aceasta vara de rosioreni sunt: Teodor Meila, portar, venit de la Ulmu, Florin Cazan, mijlocas, venit de la Olimpia Ramnicu Sarat Ovidiu Gheorghe, fundas de la CSM Alexandria si Leonard Manole, mijlocas venit de la Unirea Bascov.
Antrenorul Romulus Ciobanu ne-a declarat ca isi pune mare incredere in lotul de jucatori si in fotbalistii transferati in aceasta perioada si este convins ca echipa rosioreana va avea un nou parcurs bun in viitoarea editie de campionat. Asa cum ne-a declarat tehnicianul rosiorenilor, zilele viitoare se mai asteapta venirea la echipa a inca 4 fotbalisti de certa valoare competitionala. Legat de obiectivul propus, rosiorenii isi doresc reeditarea parcursului bun de anul trecut, cand Sporting a incheiat campionatul pe locul 3.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole