7.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

sâmbătă, aprilie 20, 2024

Colonel Remus Mihăilescu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, „General Ion Bunoaica”

Sănătate

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, a avut loc festivitatea de predare-primire a comenzii inspectoratului ca urmare a trecerii în rezervă la împlinirea vârstei standard de pensionare de către domnul colonel Tîrlie Radian Laurențiu, cel care a condus unitatea timp de 9 ani, și domnul colonel Mihăilescu Anișor Remus, prim adjunct al inspectorului șef.

Activitatea s-a desfășurat în prezența domnului colonel Mîrza Traian, șeful Direcției Cabinet din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, precum și a efectivelor din cadrul inspectoratului.

În spiritul tradițiilor militare naționale și în conformitate cu regulile protocolare, colonel Tîrlie Radian Laurențiu a predat comanda inspectoratului și drapelul de luptă către colonel Mihăilescu Anișor Remus, prim adjunct al inspectorului șef.

Desemnat inspector șef, colonel Mihăilescu Anișor Remus, a absolvit Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” în anul 1993, fiind licențiat în Drept și deține o vastă experiență profesională, pe parcursul carierei îndeplinind atât funcții de execuție, cât și funcții de conducere în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman.

Imediat după absolvire, pe 31 iulie 1993, a fost numit în funcția de comandant de pluton în cadrul U.M. 0449 Craiova, funcție ocupată pană la 1 iunie 1994, dată la care s-a mutat în județul natal, fiind numit în funcția de comandant de pluton în cadrul Batalionului 65 Jandarmi Alexandria.

Între anii 1995 și 2001 a fost comandant de companie, tot în cadrul batalionului, între 2001 și 2003 – ofițer principal II/Operații/Statul Major, între 2003 și 2007- comandant al Detașamentului de Pază și Protecție Instituțională, între anii 2007 și 2013 – Șef Serviciu Management Operațional, iar din anul 2013 și până în prezent este prim adjunct al inspectorului șef.

,,Când vine momentul pensionării cuiva, oamenii sunt triști și deprimați.
Pensionarea nu ar trebui să fie o sarcină grea pentru nicio persoană.
Este un pas simplu pe care fiecare dintre noi va trebui să îl facă, fără nici un regret, atunci când va veni momentul.
Pensionarea marchează pentru dumneavoastră, domnule colonel, punctul culminant al unei cariere petrecute în această instituție.
Nu trebuie sa vă gândiți la pensionare ca la un sfârșit, priviți-o ca pe un început, ca pe ceva care deschide un nou capitol al vieții dumneavoastră.
Cei care au știut să fie fericiți și împliniți la locul de muncă, vor găsi probabil modul în care se vor simți fericiți atunci când sunt pensionari, deoarece pensionarea deschide și mai multe posibilități pentru aceasta.
Bucurați-vă de libertatea obținută.
Pensie lungă și multă sănătate!”, este mesajul transmis domnului colonel Tîrlie Radian Laurențiu de către domnul colonel Mihăilescu Anișor Remus în cadrul ceremoniei de predare-primire a funcției.

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN „general de brigadă Ion Bunoaica” TELEORMAN – Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole