13.3 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Jurnalistul Mirel Curea aruncă bomba: „Am informații certe; la sectorul 1 Tudorache a câștigat alegerile cu peste 1700 de voturi. Clotilde a fost „făcuta” de oamenii ei din partid”

Sănătate

Redactorul sef adjunct la Evenimentul zilei, Mirel Curea, arunca bomba in scandalul alegerilor fraudate de la sectorul 1. In opinia jurnalistului, care sustine ca are informatii certe, verificate, in urma renumararii voturilor de la sectorul 1, fostul primar Dan Tudorache a castigat alegerile cu peste 1700 de voturi, peste numarul de voturi obtinute de Clotilde Armand. Curea, spune ca are informatii certe ca in noaptea filmarii, actualul primar Clitilde Armand a fost „facuta” de oamenii din propriul partid care au asigurat-o ca in camera cu voturi nu se filmeaza, camerele de luat vederi fiind oprite. In realitate, camerele filmau. „Stiu acest aspect si procurorii care au anchetat frauda, in urma declaratiilor date de persoanele audiate. Mai mult, unul dintre acei tineri, au „turnat-o” pe primarita la servicii (nn. SRI), iar aripa anti-USR, a dat drumul la informatii in spatiul public de teama ca SIIJ -ul va fi desfiintat. Si asa se se stie realitatea”.
Informatia data de jurnalistul de la Evenimentul zilei, vine sa inflameze si mai mult spiritele pe tema feaudarii alegerilor la sectorul 1, dar si asupra posibilei desfiintari a SIIJ, teme de actualitate si de conflict intre taberele de pe scena politica romaneasca.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole