11.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, septembrie 23, 2021

Viceprimarul din Troianul, Viorel Lupu, a obținut o victorie în instanță, în “meciul” cu prefectul județului care după 4 luni de la numirea sa ca viceprimar, i-a contestat numirea în funcția publică

Sănătate

In urma cu cateva luni, va prezentam in coloanele ziarului, povestea viceprimarului de la Troianul, Viorel Lupu care, desi era ales prin HCL, prefectul judetului l-a suspendat pe Lupu din functie si a atacat in instanta HCL-ul Consiluliului local Troianul.
” Pe data de 15 aprilie, doamna prefect Paraschivescu împreună cu primarul Neagu Ionel și secretara primariei Troianul, Burcea Florentina, văzând ca nu au izbândă în a ma schimba din funcția de viceprimar, fiind refuzați vehement de către PSD și ALDE de a li se alătura pentru a ma schimba, au hotărât împreună să scotoceasca ceva ca să poată prefecta sa conteste hotărârea de Consiliu local de numire a mea în funcție! Și anume, ca unul din cele 11 voturi era bifat cu “da” în dreptul meu și nu era bifat cu “nu” și în dreptul contracandidatului Oprea Daniel. După 3 luni de așteptare în a primi primul termen de judecata, am făcut o cerere de intervenție, (deoarece eu nu eram parte în dosar și nu puteam sa ma apar), care cerere mi-a fost acceptata, într-un final. Însă, de ce s-a ajuns aici? S-a ajuns, pentru ca la aducerea de piatra în comuna eu nu am vrut sa semnez niste avize care nu corespundeau cu realitatea”, ne-a declarat viceprimarul Lupu.
Pe scurt, viceprimarul Viorel Lupu a castigat in prima instanta batalia cu sistemul PNL care l-a vrut plecat din primarie.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele Articole