10.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Record de sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri teleormăneni !

Sănătate

Astăzi, în doar câteva ore, polițiștii rutieri au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale,au reținut 15 permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare șoferilor care au pus în pericol circulația pe drumurile publice.

La data de 29 iulie a.c., în intervalul orar 6.30-9.30, structurile de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au organizat și executat o acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Astfel, în urma acțiunii desfășurate de către polițiști, au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier, aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 20000 de lei, reținute 15 permise de conducere și retrase trei certificate de înmatriculare.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru consum de alcool, respectiv 12 sancțiuni și șapte pentru nepurtarea centurii de siguranță.

Dintre cele 15 permise de conducere reținute, 12 au fost pentru consum de alcool.

La fața locului au fost prezenți și jurnaliștii acreditați pe lângă Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman.

Polițiștii rutieri teleormăneni vor organiza și executa, în perioada următoare, și alte acțiuni preventive.

Creșterea siguranței rutiere pe drumurile teleormănene reprezintă o prioritate a I.P.J. Teleorman, polițiștii acționând permanent în vederea prevenirii accidentelor de circulație.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole