15.9 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Copil de 7 ani, rătăcit în stațiunea Mamaia, a fost găsit de un jandarm teleormănean aflat în concediu de odihnă și înapoiat părinților

Sănătate

Astăzi, în jurul orei 12, un jandarm teleormănean, aflat în concediu de odihnă în stațiunea Mamaia, a observat un băiețel singur, foarte agitat și dezorientat, care avea în mână o cheie.
Colegul nostru, plutonier adjutant șef Voicu Mihai, nu a rămas nepăsător la starea copilului, astfel că l-a întrebat ce se petrece și care este motivul pentru care începuse să plângă.
Micuțul i-a spus, speriat, cu lacrimi in ochi, faptul că s-a rătăcit și își caută părinții.

După ce a reușit să îl mai calmeze puțin, colegul nostru, tată la rândul său, l-a întrebat pe băiețel dacă știe numele și numărul de telefon al părinților și a constatat ca acesta cunoaște numărul de telefon al mamei sale.
A încercat sa o contacteze pe aceasta, fără succes însă, telefonul era lăsat în camera de hotel.

Colegul nostru a reușit să găsească în scurt timp hotelul unde erau cazați băiețelul și familia acestuia, care se afla la aproximativ 700 de metri distanță.
S-au îndreptat în direcția respectivă, unde i-au gasit pe părinții baiețelului, care se aflau chiar în fața hotelului, la rândul lor, foarte agitați și speriați, pe punctul de a apela numărul unic pentru apeluri de urgență.

Aceștia au spus că se aflau cu toții pe plajă, foarte aproape de hotel, și i-au dat cheia micuțului sa meargă la cameră, fiind foarte cald, iar într-o clipă de neatenție l-au pierdut din priviri.

Totodată i-au mulțumit colegului nostru pentru că a fost alături de copilul lor și l-a ajutat să ajungă teafăr la părinți.

Recomandăm tuturor părinților să acorde o atenţie sporită supravegherii copiilor.
Aglomerația şi mediul străin pot crea astfel de situații.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole