11.4 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

miercuri, mai 1, 2024

IPJ Teleorman: Şase infracţiuni dintre care patru pentru conducere fără permis, la sfârşit de săptămână

Sănătate

În ultimele 72 de ore, poliţiştii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, protejării patrimoniului şi drepturilor şi libertăţilor persoanelor, răspunzând nevoilor cetăţenilor.
Astfel, în perioada 30 iulie-01 august a.c., poliţiştii au intervenit la aproximativ 450 de evenimente, dintre care nu mai puţin de 400 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă-112. Totodată, în urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat aproximativ 330 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 170.000 de lei, au reţinut 29 permise de conducere şi au retras opt certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice.
În ultimele trei zile, la nivelul judeţului au fost înregistrate 11 accidente rutiere uşoare, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Poliţiştii teleormăneni atrag atenţia asupra necesităţii respectării normelor rutiere de către toţi participanţii la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile judeţului nu sunt imputabile doar unei categorii.
De asemenea, în ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile teleormănene, poliţiştii au constatat nu mai puţin de şase infracţiuni, dintre care patru pentru conducere fără permis. La data de 01 august 2021, în jurul orei 01.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Roşiori de Vede au depistat, pe raza comunei Peretu, judeţul Teleorman, un bărbat in vârstă de 30 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole