10.8 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

IPJ Teleorman, acţiune pentru siguranţa rutieră

Sănătate

În cursul zilei de miercuri, 4 august a.c., în intervalul orar 12.00-14.00, poliţiştii teleormăneni, în colaborare cu poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au desfăşurat o acţiune cu efective mărite, pe raza judeţului Teleorman, în sistem integrat, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi prevenirea cauzelor generatoare de accidente.
Astfel, în urma acţiunii desfăşurate de către poliţişti, au fost constatate două infracţiuni la regimul rutier, aplicate 231 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 42.000 de lei, reţinute 13 permise de conducere şi retrase două certificate de înmatriculare. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru viteză, respectiv 102 sancţiuni şi 33 pentru pietoni. Dintre cele 13 permise de conducere reţinute, două au fost pentru consum de alcool şi trei pentru viteză.
Acţiunile pe linie rutieră continuă şi în zilele următoare, poliţiştii fiind prezenţi la datorie pentru a se asigura că, prevederile legale la regimul rutier sunt respectate! Creşterea siguranţei rutiere pe drumurile teleormănene reprezintă o prioritate a I.P.J. Teleorman, poliţiştii acţionând permanent în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie!

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole