10.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Fostul internațional teleormănean, Gică Craioveanu, victima unei campanii de denigrare? Fostul fotbalist este acuzat ca are probleme cu alcoolul

Sănătate

Fostul international al CSU Craiova, teleormaneanul Gica Craioveanu, actualmente presedinte de imagine la CSU Craiova, este victima unei campanii de denigrare, pe motiv ca intentioneaza sa candideze la anul pentru functia de presedinte al oltenilor. Dupa cum se stie, in 2022 se incheie mandatul de presedinte al lui Sorin Cartu, iar acesta nu mai este decis sa candideze pentru un nou mandat. Craioveanu, care are sprijinul suporterilor, a declarat ca daca Sorin Cartu nu mai candideaza, se gandeste sa isi depuna candidatura pentru functia de presedinte al U Craiova.
De aici, se spune, ca vin acuzele si denigrarea la adresa lui, despre care se spune, ca ar avea probleme cu alcoolul. Craioveanu nu a negat ca nu ar fi fost un prieten al paharelor dar, spune el, de doi ani nu a mai pus strop de alcool in gura. Cat priveste perioada neagra din viata lui Craioveanu, care l-a determinat sa consume alcool, acesta spune ca in urma cu cativa ani a trait un soc cand a aflat ca atat tatal, cat si sora lui, au fost diagnosticati cu cancer in forma terminala, cei doi decedand ulterior si inmormantati la Beciu-Teleorman. Dupa cum se stie, in 2019, si mama lui Gica a incetat din viata la Beciu. A fost perioada cea mai grea din viata internationalului roman, perioada in care acesta a gasit refugiu in alcool. In acest moment, spune Craioveanu, trairile emotionale s-au echilibrat in viata sa, acesta nemaiconsumand alcool din 2019, dupa decesul mamei sale.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole