13.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

FCM Alexandria-Sporting Roșiori, eternul derby al Teleormanului, în „Cupa României”. Partida se vede în direct pe pagina de Facebook a „Mesagerul de Teleorman”

Sănătate

In avanpremiera debutului de nou sezon fotbalistic de liga a 3-a, maine, de la ora 17:00, sortii au decis in „Cupa Romaniei”, faza a 2-a, desfasurarea eternului derby al fotbalului teleormanean, CSM Alexandria-Sporting Rosiori. Cele doua colege de serie in liga a 3-a, se vor intalni la Alexandria, pe stadionul PECO-CSS si va fi televizat in direct de redactia noastra, incepand cu ora 16:50 pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/mesageruldeteleorman.
Dupa cum se stie, regulamentul spune ca in cazul in care, dupa 90 de minute de joc scorul va fi egal, se vor desfasura doua reprize de prelungire, a cate 15 minute fiecare. Daca egalitatea persista si dupa prelungiri, se trece la loteria executarii loviturilor de de 11 metri.
Asa ca, maine, la Alexandria, avem toate argumentele desfasurarii unei partide crancene, caracteristice unui derby de traditie: ambitie, pasiune, dorinta de victorie din partea ambelor combatante din teren.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole