13.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Bani mai mulţi pentru proiectele din Teleorman, finanţate prin PNDL. Guvernul ar putea suplimenta suma cu 3 miliarde de lei

Sănătate

În şedinţa din această săptămână, Executivul a dezbătut, în prima lectură, un proiect de Ordonanţă de Urgenţă care prevede o finanţare suplimentară, în valoare totală de 3 miliarde de lei, de la Ministerul Dezvoltării, pentru proiectele aflate în derulare din #PNDL 2, a anunţat ministrul Cseke Attila. Acesta a adăugat că finanţarea vizează acoperirea cheltuielilor suplimentare cauzate de majorarea preţurilor materialelor de construcţii şi a salariilor din domeniul construcţiilor.
„Sprijinim proiectele comunităţilor locale. Fără această măsură, ar fi în pericol multe investiţii finanţate, ale căror construcţie a fost începută deja”, a subliniat Cseke Attila.
După cum este cunoscut, la finele anului 2020, după preluarea mandatului, ministrul dezvoltării, Cseke Attila, a demarat o măsură similară, prin care a fost alocată suma suplimentară de 800 de milioane de lei pentru proiectele finanţate prin prima etapă a Programului Naţional de Dezvoltare Locală.
Proiectul de act normativ aflat în primă lectură pe agenda Guvernului prevede o nouă suplimentare, în valoare de 3 miliarde de lei, pentru proiectele aflate în derulare în PNDL 2, dacă Guvernul ia o decizie – de aşteptat săptămâna viitoare – în acest sens.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole