13.1 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

joi, aprilie 25, 2024

Sporting Roșiori, victorie categorică la Bradu

Sănătate

Real Bradu – Sporting Roșiori 3-7

Sporting Roșiori a desfasurat astazi o noua partida de verificare, de data aceasta a intors vizita echipei argesene de liga a III-a, colega de seria a 6-a, Real Bradu. In prima repriza, profesorul Romulus Ciobanu a trimis in teren o garnitura formata din jucatori care nu au evoluat in Cupa Romaniei in compania echipei CSM Alexandria. Lucru acesta s-a vazut si pe teren, in prima repriza, echipa care a dominat jocul a fost formatia argeseana care a punctat de doua ori in minutele 7 si 44 ale partidei. La pauza tabela de marcaj a aratat scorul de 2-0 pentru gazde.

Odata cu reluarea partidei, profesorul Ciobanu a schimbat aproape intreaga echipa si a trimis in teren in a doua echipa jucatori mai experimentati care au evoluat in partida de la Alexandria. Faptul acesta a schimbat radical cursul jocului, Sporting fiind echipa care a preluat ostilitatile in teren dominand categoric in mijlocul terenului si a facut legea pe parcursul celor 45 de minute de joc. Rosiorenii au redus din handicap foarte repede, in minutul 48 al partidei prin Badoiu, si scorul a devenit 2-1 pentru argeseni. La numai 4 minute distanta rosiorenii egaleaza pe tabela de macaj 2-2 prin Cazan. Dupa inca 5 minute de joc Sporting preia conducerea pe tabela de marcaj. Inscrie Calin. Urmeaza in doua minute golul lui Bugeanu. In minutul 67 al partidei lovitura libera de la 18 metri lateral stanga in directia de atac a rosiorenilor, executa Leo Manole impecabil direct in vinclul portii argesene, si scorul devine 5-2 pentru Sporting Rosiori. Pana la final, rosiorenii mai inscriu de doua ori prin Bugeanu si Antonio Marin, scor final 7-3 pentru rosioreni, cu mentiunea ca argesenii au reusit sa puncteze si ei a treia oara in minutul 72.

Miercuri de la ora 10.30 Sporting intalneste intr-o noua partida de verificare pe stadionul Extensiv din Craiova echipa CSU Craiova2.

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole