7.7 C
Roșiorii de Vede

Cotidian Național din 1993 - Ediția Online

marți, aprilie 23, 2024

Concurs de fotografie organizat de PNL Teleorman

Sănătate

De Ziua Mondială a Fotografiei, Partidul Național Liberal – organizația Roșiorii de Vede lansează o provocare tuturor elevilor din municipiu, pasionați de fotografie: dacă aveți una, două sau chiar trei fotografii din vacanță, pe care le considerați ca fiind reușite și în care surprindeți bucăți din cotidianul roșiorean – locuri și/sau oameni, vă așteptăm la concursul de fotografie pe care îl organizăm online, în perioada 19 august – 5 septembrie. Puteți participa la concurs cu cel mult trei fotografii pe care le puteți transmite aici, pe pagina noastră de Facebook, dar și prin e-mail, la adresa pnlrosioriidevede@gmail.com, începând de acum și până la data de 1 septembrie.La finalul concursului, pe lângă premiile puse la bătaie, vom organiza o expoziție cu toate lucrările care intră în competiție.

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE AL CONCURSULUI DE FOTOGRAFIE „Roșiorii de Vede – Vacanța în imagini”

Articolul 1 – Organizatorul concursuluiConcursul de fotografie „Roșiorii de Vede – Vacanța în imagini” este organizat de Partidul Național Liberal – organizația municipală Roșiorii de Vede. Toți participanții sunt obligați să respecte termenii și condițiile prezentului Regulament. 

Articolul 2 – Calendar de desfășurareConcursul de fotografie „Roșiorii de Vede – Vacanța în imagini” se va desfășura după următorul calendar:Lansare concurs: 19 august 2021

Perioada de desfășurare (transmiterea fotografiilor): 19 august – 1 septembrie 2021

Jurizarea lucrărilor: 2-3 septembrie 2021

Expoziția, anunțarea rezultatelor și premierea: perioada 4-5 septembrie 2021

Articolul 3 – Dreptul de participare

Pot participa la concurs elevii înscriși în instituțiile de învățământ din municipiul Roșiorii de Vede. Participanții acceptă și se supun prevederilor prezentului Regulament. Nu pot fi desemnați câștigători ai concursului rudele de gradul I ale membrilor juriului și ale conducerii PNL Roșiorii de Vede. Fiecare participant are dreptul de a înscrie maxim 3 fotografii în concurs.

Articolul 4 – Tematica concursului

Concursul dorește să surprindă, în mod pozitiv, aspecte cotidiene din municipiul Roșiorii de Vede: peisaje, străzi, case, obiective turistice, dar și momente din viața oamenilor, obiceiuri și tradiții. Tematica își dorește să încurajeze imaginația copiilor și adolescenților, care sunt invitați să privească orașul prin obiectivul camerei foto sau al telefonului mobil. 

Articolul 5- Condiții de participare

Participanții trebuie să trimită un mesaj pe pagina de Facebook a PNL Roșiorii de Vede (https://www.facebook.com/PNLROSIORIIDEVEDE/) sau un e-mail, la adresa pnlrosioriidevede@gmail.com, care să cuprindă fotografia/ fotografiile (maxim 3) cu care doresc să participe la concurs, să menționeze unde a fost făcută fiecare fotografie, precum și datele de contact ale participantului/fotografului (nume complet, numar de telefon, adresa de e-mail). Înscrierea în concurs presupune acceptarea prezentului regulament. Cele mai bune fotografii vor fi incluse într-o expoziție inedită, care se va organiza la finalul concursului. Pentru buna desfășurare, participanții sunt rugați sa furnizeze corect datele personale. În concurs vor intra fotografiile trimise până la data de 1 septembrie 2021, ora 23:59. Participanții trebuie să aibă drept de autor sau drept de folosință asupra fotografiilor trimise în concurs. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea în cazul în care aceste fotografii nu aparțin celor care le-au trimis. Competitorii cedează dreptul de folosință, nu și pe cel de proprietate, asupra fotografiilor trimise în concurs. Câștigătorii vor fi aleși în funcție de punctajul acumulat în urma deciziilor luate de juriul concursului, dar și a numărului de Like-uri primite pe pagina de Facebook a PNL Roșiorii de Vede în perioada 2-3 septembrie 2021.

Articolul 6 – Specificații tehnice

Fotografiile participante: – trebuie să se încadreze în tematica aleasă- pot fi făcute cu telefonul mobil, aparatul foto sau tableta – pot fi alb-negru sau color și trebuie să aibă formatul de fișier: .jpg. Se acceptă prelucrarea pozelor la nivel de corecții de bază (brightness/contrast, levels, unsharp, crop etc). Colajele nu sunt acceptate, iar fotografiile nu trebuie să conțină watermark-uri sau rame. Adăugarea/scoaterea elementelor în fotografie (cloning, healing, filtre art etc) nu este acceptată.Vor fi descalificate fotografiile care au influență politică, au caracter denigrator la adresa orașului sau a cetățenilor, au caracter violent, obscen, ofensator sau calomniator, promovează orice fel de discriminare, consumul de droguri, tutun sau alcool, pot aduce prejudicii de orice fel unei persoane, nu aparțin concurentului, conțin publicitate.

Articolul 7 – Juriu și criteriile de jurizare

Juriul concursului va fi format din doi fotografi cu experiență și un ales local al PNL Roșiorii de Vede. Jurizarea se va face în baza acordării de către fiecare jurat pentru fiecare fotografie a unui punctaj de la 1 la 10 ținând cont de următoarele elemente:a) Respectarea temei concursului (criteriu eliminatoriu) b) Calitatea artistică indiferent de tipul aparatului de fotografiatc) Creativitated) Originalitate

Fiecare Like primit de o fotografie pe pagina de Facebook înseamnă 1 punct. Câștigătorii vor fi aleși prin adunarea numărului de Like-uri cu numărul de puncte acordate de membri juriului.

Fotografiile vor fi afișate pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/PNLROSIORIIDEVEDE/. Va fi afișată doar fotografia și un cod alocat în momentul înscrierii, fără numele și datele de contact ale participantului. Fiecare participant va avea posibilitatea de a își promova fotografia, dar numărul de Like-uri după care se va face jurizarea sunt cele obținute la afișarea pe pagina de Facebook a PNL Roșiorii de Vede. Datele de contact vor fi folosite strict pentru a intra în posesia premiilor. 

Articolul 8 – Premii

În cadrul concursului vor fi oferite 4 premii, în valoare totala de peste 1500 lei. Premiile constau în vouchere valorice (Premiul I – 600 lei, Premiul II – 400 lei, Premiul III – 300 lei, „Cea mai populara fotografie” – 200 lei ), precum și alte premii oferite de partenerii proiectului. Premiul pentru „Cea mai populara fotografie” va fi acordat prin votul vizitatorilor expoziției. Se va premia lucrarea care va avea cele mai multe aprecieri din partea publicului, cu precizarea că vor eliminate lucrările care au câștigat deja un premiu. 

Articolul 9 – Art. 9 Drepturile de autor

Materialele înscrise trebuie să respecte legea drepturilor de autor, precum și drepturile de proprietate intelectuală și drepturile exclusive de orice altă natură recunoscute de lege. Participantul trebuie să fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor înscrise în concurs sau să dețină drepturile corespunzătoare de utilizare cu privire la acestea. Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a înscrierii materialelor în acest concurs.

Trimiterea fotografiilor implică acordul ca materialele înscrise în concurs să poată fi expuse și utilizate de către Organizator, prezentul regulament reprezentând consimțământul autorilor și titularilor de drepturi de proprietate intelectuală cu privire la aceasta formă de utilizare, nelimitat în timp și spațiu. 

Articolul 10 – Forța Majoră

Reprezintă caz de forță majoră, fără a se limita la acestea, și cu condiția să nu fie provocate sau favorizate de neglijenta parții care îl invoca, evenimente precum: calamitățile naturale, schimbări sau reglementari ale legislației, incidente grave, război etc. Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forță majoră de către Organizator sau prin decizia Organizatorului, dar acestea vor putea fi realizate doar după ce Organizatorul a anunțat în mod oficial publicul.

Articolul 11 – Litigiile și clauze finale

Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanți se vor rezolva pe cale amiabilă. Prin participarea la acest concurs, participantul confirmă faptul ca a citit și a înțeles toate condițiile din Regulamentul de concurs și că le accepta. 

Contact:

Pentru mai multe informații referitoare la concurs contactați Partidul Național Liberal- Roșiorii de Vede:

E-mail: pnlrosioriidevede@gmail.com, 

Pagina Facebook – https://www.facebook.com/PNLROSIORIIDEVEDE/

- Reclamă -

Articole pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Articole